ADHD

Ben je vaak chaotisch, rusteloos of kun je snel gefrustreerd raken? Lukt het je niet altijd goed om aan iets te beginnen of iets af te maken? Terwijl je aan de andere kant je soms helemaal kunt verliezen in iets, als het je echt interesseert. Bij ADHD draait het om een aandacht tekort, een korte concentratieboog, vaak gecombineerd met hyperactiviteit.

Hoe ga je hiermee om?
Naarmate je ouder wordt leer je hier meestal beter mee omgaan. Vooral doordat je structuur aanbrengt om te zorgen dat de rusteloosheid je niet gaat beheersen. Bijvoorbeeld door dingen in je leven op een vaste manier te doen, je sleutels op dezelfde plek te leggen zodat je ze nooit kwijt raakt, en rekeningen te betalen zodra jij ze binnen krijgt.

Behandeling bij mij
Kom je er zelf niet meer uit? Neem contact op zodat we samen kunnen kijken naar wat het beste voor jou werkt. Daarbij werken we naast structuur ook aan hoe je innerlijke kalmte en rust kunt creëren voor jezelf. Daar zijn genoeg oefeningen voor. En verder kijken we natuurlijk ook naar je zelfvertrouwen. Want er zal genoeg zijn dat wel gewoon lukt.