Over mij

We hebben allemaal weleens een moeilijke periode in ons leven. Ik heb geleerd dat te zien als een mogelijkheid tot persoonlijke groei. Uit persoonlijke ervaring (burn-out) heb ik begrip en compassie voor de meest negatieve en donkere gedachten en gevoelens, en ben ik in staat jou te helpen daar verlichting en positiviteit in aan te brengen.

Het is belangrijk te leren NEE te zeggen zodat de JA weer ruimte krijgt en je die JA echt kunt voelen. Ik kan je goed helpen weer assertief te zijn. Niet alleen ben ik oprecht betrokken bij jou, maar ook neem ik dertig jaar ervaring als adem therapeut mee, in jouw begeleiding.

Wat kun je van mij verwachten

Ik werk vanuit een grote dankbaarheid en passie voor ademwerk en lichaamswerk. Met veel compassie voor mijn medemens (jij) en zijn of haar problemen, klachten en blokkades. Ik heb zoveel gezien van mezelf en van anderen, dat ik niet oordeel over de dingen waar we mee worstelen. Je kan dus helemaal jezelf zijn bij mij.

Dankbaar

Ik ben zo dankbaar dat ademwerk op mijn levenspad is gekomen. Ik heb zulke diepe helingen mogen ontvangen. En ik ben zo dankbaar dat ik andere mensen hiermee mag ondersteunen op hun levenspad. Het is zo vervullend om te zien hoe iemand zich weer opent, in het hart, de mind, het lichaam. Het hele wezen opent zich en begint weer te stralen van licht, liefde en levensvreugde. Ik zie het steeds weer gebeuren in de ademsessies.

Mijn missie

Mijn missie is om mensen te helpen weer in hun persoonlijke kracht te gaan staan. Ik ondersteun mensen om door blokkades heen te breken, hun maskers af te zetten en echt zichzelf te zijn. Om weer authentiek te zijn. Ik geef mensen altijd de boodschap en het gevoel mee dat ze prachtig zijn, precies zoals ze zijn, zodat ze weer onvoorwaardelijk van zichzelf gaan houden.

Positieve resultaten

De positieve resultaten van mijn begeleiding zijn velerlei. Zoals bijvoorbeeld:

 • Herstellen van het zelfhelende vermogen
 • Ontladen en loslaten van stress en spanning
 • Totale ontspanning
 • In je eigen kracht staan
 • Dromen verwezenlijken
 • Onvoorwaardelijk van jezelf houden
 • Jezelf zijn, authentiek zijn
 • Zingeving

  Vriendelijke glimlach

  Als kind al probeerde ik mensen blij te maken. Door vriendelijk oogcontact te maken, ze te groeten op straat en naar ze te glimlachen hoopte ik dan dat ze een vriendelijke glimlach terug zouden geven. Ik werd dan heel erg blij als ik de lach op hun gezicht tevoorschijn zag komen, als zij blij werden. Zo probeerde ik toen al de wereld een stukje beter te maken door de mensen blijer te maken.

  Ik liep vast

  Op mijn 16e begon ik met meditatie en self-healing. Ik genas mezelf toen van chronische hoofdpijn, waar ik een jaar lang bijna elk weekend last van had. Op mijn 23e kreeg ik een burn-out. Ik liep toen vast in mijn studie en was op zoek naar mezelf en op zoek naar de zin van het leven.

  Door te stoppen met de dingen die mij niet blij maakten, door er duidelijk NEE tegen te zeggen, ontstond er ruimte om te voelen wat ik dan wel graag wilde doen in het leven. Via mijn NEE, kwam ik uit bij mijn JA!

  Zo kwam ik rond 1990 terecht in een alternatief en spiritueel gezondheidscentrum, waar ik vrijwilligerswerk ging doen. Daar kwam ik voor het eerst in contact met ademwerk. Na mijn eerste ademsessie wist ik meteen dat dit fantastisch was.

  Wat een bijzondere ervaring! Diepgaand, helend, transformerend! Zo’n diepe en totale ontspanning had ik nog nooit eerder in mijn leven ervaren. En het gaf me tegelijkertijd heel veel nieuwe frisse energie. Binnen no-time voelde ik me weer goed en had ik weer echt zin in het leven. Dit was zo mooi, zo waardevol, hier wilde ik graag andere mensen mee helpen. En zo begon ik aan een opleiding tot ademtherapeut. Inmiddels heb ik ruim dertig jaar ervaring als adem therapeut.

  Contact

  Neem contact met mij op voor ademtherapie en lichaamswerk en ervaar de kracht die jij al die tijd al met je meedraagt.