Therapie

Als je bij jezelf merkt dat het allemaal niet zo lekker loopt in je leven, kan het moeilijk zijn de oorzaak hiervoor zelf te achterhalen. Maak je hierover geen zorgen. Ik ga je helpen aan de hand van de klachten die jij hebt. Ik geef je alle tijd om te vertellen waar je tegenaan loopt en hoe dit je leven beïnvloedt. Dit geeft mij de informatie die ik nodig heb om samen met jou te starten met de therapie of coaching.

Met welke klachten in therapie?

Als jij contact met me opneemt, staat jouw unieke verhaal op elk moment centraal. De problemen die jij ervaart, komen hierbij uitgebreid aan bod. Om je een beetje op weg te helpen, zie je hier een aantal klachten waarmee ik jou kan helpen:

Voel of ervaar jij iets anders dan hierboven staat vermeld? Neem dan toch contact op met mij. Er is zoveel meer mogelijk met gerichte therapie dan je op het eerste oog denkt.

Combinatie van technieken
Om jou zo goed mogelijk te helpen, kan ik verschillende methoden en technieken met elkaar combineren. Hoe meer ik jou biedt, hoe meer inspiratie jij hieruit kunt halen en dat opent de weg naar herstel. Wat je zoekt is een oplossing die jou niet alleen nu, maar ook in de toekomst helpt.

Geen oordeel
Door mijn kennis en ervaring kan ik op een open manier met jou praten. Ik heb geen oordeel en zal goed in de gaten houden wat jij nodig hebt en wanneer we even eventueel een stapje terug moeten doen.