Zingeving

Wat is de zin van je leven? Wat maak jij tot de zin van je leven? Wat vervult jou werkelijk, diep van binnen? Je kunt af en toe in het leven de weg kwijtraken en niet meer precies weten waar het allemaal om gaat en waar jij blij en vervuld van raakt. Je ziet geen reden meer om te blijven doen wat je nu aan het doen bent. Je hebt zoveel vragen en je denkt alleen maar, hoe kom ik hier nou weer uit? Je hebt moeite om jezelf te motiveren.

Terwijl het voorheen allemaal zo makkelijk ging. De doelen die je had waren zo belangrijk en het ging zo goed. Nu lijkt het allemaal niet zo’n zin meer te hebben, het voelt leeg en betekenisloos. Als jij de zingeving van je bestaan verliest, verlies je de zin in de dingen. Je hebt dan letterlijk nergens zin meer in.

Welke vragen wil je beantwoorden?
Heb je bepaalde levensvragen waar je maar niet uitkomt? Maar die je wel graag voor jezelf goed wilt beantwoorden? Twijfel je over de huidige richting die je hebt gekozen? Er zijn tegenwoordig veel mensen die zich onzeker voelen over deze vragen, want ons hectische leven geeft ons eigenlijk maar weinig mogelijkheid om echt onze eigen antwoorden te vinden. Soms hebben mensen zelfs het gevoel alsof geen enkele grote levenskeuze door hen zelf is gemaakt, maar als het ware voor hen is genomen.

Kies de juiste richting
Ik kan je helpen om weer de juiste richting in je leven te kiezen door samen met jou deze en andere vragen te beantwoorden:

  • Ben ik gelukkig met wat ik nu, op dit moment doe?
  • Wat geeft mij echt voldoening?
  • Wat is mijn doel in het leven?
  • Wat draag ik bij?

Al deze vragen en meer zijn voor iedereen op meerdere momenten in zijn of haar leven een belangrijk onderwerp. Ik help je graag weer op weg en geef je graag de nodige motivatie en kracht om weer in balans te komen.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul het contactformulier in als je vragen hebt. Het is niet van belang of je je probleem concreet kan formuleren, zingevingsvragen zijn per definitie vaak vaag en onbestemd. Ik help je graag om meer helderheid te krijgen over jouw betekenis in dit leven.